Vi erbjuder möjlighet till träning för alla.

Hos oss på X-Force Factory Fitness i Linköping finns något som passar alla oavsett om du har tränat tidigare eller precis har börjat. Vi har ett stort utbud av gruppträningar med allt från Yoga till afrikansk dans. För dig som gillar fria vikter finns över 400 kvm för detta. På vår stora cardioavdelning finns över 100 maskiner för att du ska hitta just den träningsform som passar dig. Efter träningen kanske vår relaxavdelning lockar med pooler och bastu.

Ditt medlemskort gäller både i Norrköping och Linköping. Läs mer här.

training2

parkering2

Gratis P-plats vid entrén

Hos oss slipper du parkeringsbekymmer. Här är det bara att parkera utanför entrén, helt gratis (150 p-platser). Beroende på hur många gånger du tränar i veckan sparar du därför mycket tid och framförallt pengar. Den som tränar lite oftare sparar in mer parkeringskostnader än vad träningskortet kostar!

supervised2

Gratis Provträning

Intresserad av att börja träna hos oss? Det bästa är kanske att du slår oss en signal på 013-10 16 10 och bokar in en kostnadsfri provträning tillsammans med någon av våra duktiga instruktörer.

13514_medium_medium_xff-slide-2

X-Force 3-1-5

Den nya världsunika och patenterade svenska uppfinningen X-Force är en träningsmaskin som ökar den negativa belastningen med 40 %. Detta gör att du som användare kan träna betydligt kortare tid och få större effekt med garanterat bättre resultat, endast 6 – 12 repetitioner per maskin var 7 – 14 dag.
Här kan du läsa mer om X-Force 3-1-5

Startslides201

Gruppträning

Vi erbjuder ett stort utbud av gruppträning för alla. Du kommer med andra ord att hitta de flesta populära passen hos oss och vi tar gärna emot förslag på nya pass.
Här kan du läsa mer om våra gruppträningar
Boka din plats på träningspasset här

Startslides25

Cardio

Vår stora cardioavdelning med 100 enheter är utrustad med; 40 löparband, 20 crosstrainer, cyklar, trappmaskiner, Gauntlet trappmaskiner, rodd- och paddelmaskiner mm. Allt för att du ska hitta just den träningsform som passar dig.

crossforce

Personlig träning

Vill du ta din träning till nästa nivå? Då kan någon av våra välutbildade och licensierade Personliga Tränare hjälpa dig.
Här kan du läsa mer om Personlig träning

Startslides23

Fria vikter

Här finns 400 kvm med fria vikter från Matrix samt väl tilltagna ytor för funktionell träning med utrustning från X-Force och Casall.

Före, under och efter träningen:

Startslides11

Lekrum

Som förälder har du möjlighet att ta med dina barn och låta dem leka i vårt lekrum under tiden du tränar, helt kostnadsfritt. Där kan de rita, se på film, spela TV spel.

Startslides22

Damavdelning med sminkloge

Stor sminkloge på damavdelningen i en skön avslappnande miljö.

Startslides8

Factory Café

Ni har väl inte missat den härliga och nyttiga maten på Factory Café
Här kan du läsa mer om Factory Café & Bar.

hemsida_spa_1

Factory Relax

Välkommen till vår nya Relaxavdelning som ingår utan extra kostnad i ditt träningskort. Vi har 2 stora bubbelpooler och ångbastu.
Här kan du läsa mer om vår Relaxavdelning